KHAS UNTUK PESERTA kelas online winning on whatsapp SAHAJA!

1001 panduan copywriting

pejam mata,
tulis iklan

Dibawakan khas untuk anda oleh Fendi Mohd.
Seorang copywriter underground yang banyak membantu usahawan-usahawan Malaysia menulis IKLAN dengan lebih efektif dan lebih converting.

PERNAH TIRU ORANG PUNYA IKLAN? HARAPAN TINGGI AGAR JUALAN LAKU KERAS. TETAPI KENAPA JUALAN TERUK.

Pesanan ikhlas kepada:

Produk Owner, Stokis, Ejen, Dropshipper, Marketer dan Seller Online

 

Setting FBADS dah pandai. Bila run ads, menderu orang PM mesej dan wasap nak beli. Tapi haram diorang tak beli. Bila follow up. Senyap! Bluetick…. Arghhhh

 

Hari Isnin, try buat ads baru. Guna copywriting lama. Langsung takda leads masuk. Buat copywriting baru pulak. Sama jugak, leads tak masuk.

 

Kalau masuk pun sama. Nak convert suruh beli. Liat macam belut!

 

Anda tahu kenapa?

Mesti anda cakap, takda LUCK kut. Buat bisnes ni. Takda {ONG} buat kerja jual-jual barang ni.

 

Hi, salam perkenalan 🤩

Mesti anda terkejut.

Siapa Fendi Mohd ni?

Cina ke Melayu kekeke

 

Meh saya explain cikit. Supaya masa anda tak terbuang sia-sia. Anda mesti nak tahu, samada saya boleh bantu anda ke tidak. Betul tak?

 

Client yang FM dah servis ialah 

Sir Tony Fernandez. 

So kalau setakat nak flight FREE.

Memang biasa dapat.

 

Kedua. Abam Syukor Majid. Terkenal dengan kereta Fast and Furious yang wife dia willy masuk longkang. Abam Syukor ni humble, easy going, hensem, pemurah dan…. Suka bantu usahawan-usahawan Malaysia.

 

Ketiga. PokDeng {Nasty}. FM guide dia secara senyap-senyap underground. Tapi boleh dapatkan kepastian dari PokDeng sendiri. Sebab tu vape dia shoot sampai oversea.

 

Keempat. 

Kelima.

Keenam.

 

Ahhh banyak lagi…

Tapi nak buat apa bragging kat sini kan.

Bukan dapat manfaat pun. Apa yang pasti ialah, FM boleh bantu guide korang.

 

 

Macam nilah…

Kita short story…

 

Tetapi anda perasan tak. Company yang jual produk, setiap hari keluar parcel berguni-guni. Bukan seminggu sekali tau. Tiap-tiap hari. Jumlah parcel yang keluar sekitar 1500-2000 unit sehari.

 

Produk pulak, bukan jenis repeat setiap bulan. Kadang-kadang repeat selepas 3-6 bulan.

 

Kat shopee melambak orang buat bisnes. Bila tengok notification parcel dia keluar. Perghhhh 120K. Anda pun amik calculator, picit picit picit… pappp keluar 2juttt sales 

 

Pelikkan? Macam mana diorang buat. Anda pun kadang-kadang join diorang. Nak belajar macam mana diorang buat. Tapi bila buat, tak jadi macam diorang.

 

Hahahaha…

 

Cer tanya TOPSALES tu, macam mana diorang buat. Apa yang PASTI, diorang takkan tunjuk abis. Mesti ada part dia akan sorok.

 

Tau sebab apa diorang berjaya?

Diorang tau macam mana nak buat “ayat iklan” dan juga matchingkan dengan gambar atau video yang berkesan.

 

Anda pelik, sebab anda dah belajar copywriting dengan cikgu tersohor tanah air. Semua iklan kat fesbuk anda follow. Belajar, belajar, tiru, tiru, tiru, lepastu cari lagi mentor yang anda rasa tersohor. Belajar lagi….

 

Tetapi anda jumpa 2 jalan buntu.

 

•Samada leads tak masuk

•Atau pun, bila leads masuk. Susah pulak nak buat closing.

 

 

Ada satu perkara yang diorang buat. Tetapi anda tak buat. Iaitu, buat sesuatu yang lain dari yang lain. Maksudnya kat sini. Buat satu benda yang UNIK. 

 

Dari segi copywriting {ayat jualan} iklan, diorang buat lain dari yang lain.

 

Iklan anda kena UNIK. Barulah fesbuk akan paparkan pada audien. Kalau iklan anda sama macam orang lain. Fesbuk tau, audien anda pun tau. Sebab macam pernah nampak. Sama je iklan. Ayat sama, gambar sama, video pun sama. 

 

Jadi diorang takleh beza mana satu yang BEST. 

 

Tiada RAHSIA dalam copywriting. Anda cuma perlu UNIK dan lain dari orang lain.

 

Ini memang psikologi MANUSIA. Suka pada benda BARU dan laju {mudah}. 

 

Tak percaya?

Cuba tengok, berapa kali anda tukar phone. Cuba tengok berapa banyak baju dan tudung anda beli. Benda yang sama. Tapi anda beli dan beli dan beli.

 

Ini masuk formula kedua. Manusia suka membeli. Tapi tak suka dipaksa beli. Mereka suka membeli tanpa ada tekanan.

 

Sebagai penulis ayat iklan. Saya PERCAYA, anda dah baca sampai sini. Mula-mula tadi, anda cakap…

 

Bapak ahhh, panjangnya copywriting dia ni. Ada ke orang bodoh nak baca?

 

Namun…

Anda tetap membaca lagi sampai sini

 

Sebab anda nak tahu satu RAHSIA, iaitu cara TULIS IKLAN. Agar orang respon dan terus beli.

 

Cara saya TULIS IKLAN untuk company-company sales 7 angka. Lain dari yang lain. Sebab bila orang baca. Diorang tak sabar nak beli.

 

Biasa diorang akan TANYA

Ada stok tak?

Kalau order harini bila boleh dapat?

 

Anda akan berfikir dalam hati…

Kalau aku buat, mesti tak jadi.

Boleh ke aku buat?

 

Jawapannya: BOLEH

Sepantas 9 hari sahaja.

 

Dalam Buku 1001 Copywriting.

Ada banyak latihan.

Tetapi dijamin.

 

Selepas anda buat latihan

Hari 1 sampai Hari 9

 

Anda akan jadi copywriter yang POWERFUL.

 

Ayat-ayat yang keluar nanti. Buat orang tak sabar nak BELI.

 

Cukuplah baca sampai sini.

Tak guna saya cerita sampai 3 hari 2 malam. Kalau anda asyik membaca.

 

Dalam buku tu, ada RAHSIA macam mana buat orang BELI produk. Macam kena PUKAU. So, nasihat saya. Jangan salah guna ILMU yang saya bekalkan ini.

 

Gunakan kearah kebaikkan. Seperti, meningkatkan sales dan jualan. Membantu pelanggan memilih produk yang berkualiti dan berkesan.

 

Ya! Saya tak sabar nak belajar RAHSIA bagaimana TULIS IKLAN yang berkesan. Sampai buat orang tak sabar nak membeli dari saya. 

 

Jika anda berminat nak tahu rahsianya. Lepastu nak korek ilmu yang ada dalam BUKU 1001 COPYWRITING.

 

Masuk dalam waiting list ni:

Offer ni hanya untuk yang join Kelas WOW Sifu Firdhaus Muntazar

 

10 Orang yang BERTUAH akan dapat BUKU ini secara PERCUMA.

 

Sila masukkan details anda pada form yang tersedia dibawah —

.

PERHATIAN: Ikut gerak hati anda. Jangan terpengaruh dengan SALES HEBAT yang anda selalu lihat di internet. Jika nak berjaya. Anda harus rajin belajar dan sentiasa praktis. “Repetition is the Mother of all Skills”