PROMO LAUNCHING DIBUKA!

Khas untuk founder, business owners, CEO, CMO dan Head Of Marketing

Boring dengan Sales Promo combo anda? ❌

Kering idea nak buat Sales Promo apa? ❌

Dah plan tapi tak tahu bagaimana nak beritahu team? ❌

Dah beritahu pun masih tak ikut-ikut Plan? ❌

Sales Promo tak hit target? ❌

Kini tidak lagi jika bijak bina Sales Promo Plan yang betul-betul team boleh follow dan capai 5 ke 7-angka jualan!

HARGA LAUNCHING DIBUKA!
10 pagi - 11.59 malam sahaja!

MASTERCLASS 7-FIGURE
SALES PROMOTION PLAN

Sebuah pembelajaran video teknik bina pelan Sales Promo tactical dengan senang, lengkap dan team boleh ikut supaya boleh capai target sehingga 5-7 angka!

PASTI DAPAT: 14 video pembelajaran utama.
BONUS: 16 video pembelajaran bisnes.
HANYA: 1 yuran untuk setahun.

RM797 - Harga kelas fizikal.

RM497 - Harga biasa.

RM247 - Harga promosi.

 

RM147 - Harga pelancaran.

HARGA LAUNCHING DIBUKA!
10 pagi - 11.59 malam sahaja!

⭐⭐⭐⭐⭐
"Feedback usahawan-usahawan yang hadir kelas fizikal 7-Figure Sales Promo Plan sebelum ini."

"We need more orang macam FM dalam mengajar kepada sme player. Knowledge & pendekatan dalam mengajar sangat boleh attach dengan sme player zaman sekarang. Normally tenaga pengajar dekat luar sana agak formal dalam bercakap & cara penyampaian terlalu formal. So saya prefer cara FM.

 

For kursus pula, this knowledge sangat easy untuk difahami. FM buat promo adalah sesuatu yang easier untuk dilaksanakan."

Faiz Fawdzan

Founder

"Sangat membantu dalam membuat full planning sebelum mulanya sales terutamanya bila ada team"

Noranis Tumin

Founder

"Program Terbaik. Sebelum ni tak pernah lagi pergi program fizikal yang siap dpt video recording untuk ulangkaji di rumah. Mmg satu program yang luarbiasa dari segi value. Bukan tu sahaja tempat pembelajaran yang selesa dan juga dpt makan dari pagi smpai ptg jarang kita dpt makan mewah mcm ni kalau pergi program lain sebelum ni . Semoga dimurahkan rezeki Tuan FM dan semoga dipermudahkan segala urusan"

Mohd Nazreen

Founder

HARGA LAUNCHING DIBUKA!
10 pagi - 11.59 malam sahaja!

"Dicipta oleh seorang Marketing Strategist yang sudah jalankan beratus-ratus Sales Promotion sejak 2007."

Oleh Firdhaus Muntazar

 

  • Pengasas Finesse Digital (2018 - sekarang)
  • Pengasas Bootcamp Revolusi (2017 - sekarang)
  • Head of Digital Marketing and Ecommerce Pizza Hut Malaysia (2017 - 2020)
  • Head of Marketing Go Shop (2015 - 2017)
  • Digital Marketing Manager AIA Malaysia (2013 - 2015)
  • Marketing Manager Dealmates.com (2011 - 2013)
  • Marketing Manager Tune Money (2009 - 2011)
  • Brand Executive AirAsia (2007 - 2009)

"Masalah-masalah ramai marketers dan founders bila buat Sales Promo...."

Bosan dengan promo sama

Tidak ada idea untuk bina Sales Promo baru

Team tidak ikut plan

Tidak capai target Sales Promo

ANDA WAJIB DAFTAR MASTERCLASS INI!

“Kelas tactical paling lengkap, proven track record berdasarkan Sales Promo Plan korporat dan client-client SME kami sejak 2015.

Metodologi senang step-by-step

Planning framework senang buat

Aktiviti dan latihan di kelas

Case study 5 ke 7-angka

HARGA LAUNCHING DIBUKA!
10 pagi - 11.59 malam sahaja!

3 sebab PENTING kenapa perlu join Masterclass ini:

Dapat keluarkan banyak lagi idea-idea Sales Promotion setiap bulan dan quarter.

Semua team dapat ikut Sales Promotion Plan dan tahu gerak kerja tanpa disuruh berulang-ulang kali.

Akhirnya, dapat capai target jualan 5 ke 7-angka bulanan dan quarterly.

Apa yang anda akan belajar.

Mengenali 7-Figure Sales Promotion.

Sebelum segalanya kita perlu faham dulu apa itu Sales Promotion dan jenis-jenis promosi yang boleh berikan kita 5 ke 7-angka jualan.

Aplikasi Sales Promo ke dalam Customer Lifecycle.

Bagaimana dan bila kita boleh gunakan Sales Promotion yang berbeza-beza untuk first-time customers dan existing customers.

Framework dan metodologi 7-Figure Sales Promotion Plan.

Penerangan step-by-step bagaimana kita boleh bina pelan yang lengkap, mudah faham, mudah buat dan mudah ikut oleh team.

Part 1: The Situation

Kita akan belajar apa yang berlaku dengan sales semasa, masalah-masalah, peluang-peluang, market trends dan campaign-campaign lalu.

Part 2: The Promotion

Kita akan belajar menggunakan 7-Figures Sales Promo yang sesuai kepada pelan. Kita juga akan belajar bentukkan Promo Mechanics, Customer Journey dan Objectives.

Part 3: The Communications

Sesi paling seronok ialah menentukan cara kita sampaikan Sales Promotion kepada prospects dan customers. Kita akan cuba gunakan segala media bersama dengan satu key message yang penting.

Part 4: The Stakes

Ini sangat penting kerana ini akan menentukan tugasan, deadline, budget dan financial impact. Kebanyakan marketers tidak ambil kira ini sehingga tidak diusahakan oleh person-in-charge dan tidak capai target.

HARGA LAUNCHING DIBUKA!
10 pagi - 11.59 malam sahaja!

Selepas join kelas 7-Figure Sales Promotion Plan ini:

✅ Dapat idea-idea untuk bentukkan promosi-promosi baru.

✅ Bagaimana nak agihkan tugasan kepada team.

✅ Bagaimana nak pastikan semuanya ikut.

✅ Akhirnya boleh capai target jualan bulanan dan quarter.

Bonus-bonus untuk setiap pendaftaran bernilai sehingga RM8,409!

Bukan bonus TANGKAP MUAT! Bonus-bonus ini ialah tools dan templates yang kami sendiri guna untuk korporat, bisnes sendiri dan client-client kami. Bonus-bonus ini boleh bantu anda dan team untuk bina, execute dan post-mortem Sales Promo.

Diskaun Promosi Launching sebanyak RM650 

14 video pembelajaran 7-Figure Sales Promo Plan bernilai RM797

Workbook PDF bernilai RM697

Template Powerpoint 7-Figure Sales Promo Plan bernilai RM297

3 video Blueprint Hotselling Product bernilai RM497

3 video Blueprint Product Power Flow bernilai RM497

10 video Blueprint Strategi Jumpstart Bisnes bernilai RM497

Akses Komuniti Whatsapp Group selama 12 bulan bernilai lebih RM4,477

HARGA LAUNCHING DIBUKA!
10 pagi - 11.59 malam sahaja!

14 video pembelajaran utama.
Bonus-bonus 16 video pembelajaran bisnes, PDF, template dan komuniti bersama usahawan lain.
Semuanya bernilai lebih daripada RM8,409.
 
HANYA 1 yuran untuk setahun.

RM797 - Harga kelas fizikal.

RM497 - Harga biasa.

RM247 - Harga promosi.

 

RM147 - Harga pelancaran.

HARGA LAUNCHING DIBUKA!
10 pagi - 11.59 malam sahaja!

Soalan-soalan lazim.

Ia adalah satu pembelajaran untuk bina pelan Sales Promotion dalam bentuk Powerpoint atau Google Slides.

Kandungan plan ini berdasarkan Framework yang kami gunakan di beberapa buat syarikat besar bertahun-tahun lamanya.

Sangat penting.

Ia ada sebuah aturan yang menjadi rujukan untuk semua orang di dalam team Marketing, Creative, Sales dan sebagainya.

Semua orang perlu tahu dengan jelas dan wajib ikut segala pelan yang diberikan.

Boleh! Sangat boleh!

Mulalah dengan 5-angka dan kemudian pelankan skala lebih besar untuk capai 7-angka.

Framework yang saya berikan boleh digunakan untuk Sales Promotion skala kecil dan besar, untuk capai 5 ke 7-angka seterusnya.

Bukan. Ini ialah pembelajaran 14 video.
Belajar bila-bila dan di mana-mana.

Setelah daftar, anda perlu login ke https://bootcamprevolusionline.thinkific.com/users/sign_in dan masukkan email berdaftar serta password.

Belajar dari platform yang diberikan ini.

Betul. Ada 14 video pembelajaran ini.
Saya juga berikan bonus 16 video untuk bantu bisnes dan marketing anda.

Ada! Setelah daftar, anda akan diberikan link untuk join ke Whatsapp Group khas bersama dengan usahawan-usahawan lain.

Boleh tanya, diskusi dan saya akan tambahkan lagi pembelajaran lain selagi mampu.

Ianya selama setahun. Keahlian akan diperbaharui sekiranya masih melanggan dengan Masterclass ini.

Klik pada butang dan buat pembayaran menggunakan online banking melalui kad debit dan kredit melalui Stripe.

Tiada caj tambahan dikenakan untuk mana-mana pembayaran.

Anda akan diberikan access auto-sign up dan terus di bawa ke sistem terbaru kami iaitu Thinkific.

SILA ISI EMAIL DENGAN BETUL -- ini akan menjadi username anda.

Sila semak email dan Whatsapp untuk login ke sistem pembelajaran.

Maaf. Sistem pembayaran langganan kami ialah hanya menggunakan kad kredit atau debit VISA dan Mastercard sahaja.

Tiada caj bulanan.
Tapi tahunan pada harga yang sama.

Tiada caj tambahan atau tersembunyi.
Anda bayar apa bersih pada harga yang kami berikan sahaja.