Ada apa dengan Firdhaus Muntazar?

Dikarang oleh;
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Saya harap hari ini adalah antara hari yang terbaik untuk anda.

Saya Firdhaus Muntazar, seorang pakar pemasaran dan pemasaran digital untuk syarikat-syarikat besar dunia seperti AirAsia, AIA, Astro Go Shop dan Pizza Hut.

Banyak saya telah pelajari dan praktikkan semasa saya bersama-sama dengan syarikat-syarikat ini.

Saya merupakan Digital Marketer pertama di AIA Malaysia.

Saya adalah antara peneraju pemasaran pertama di Astro Go Shop dan pembina strategi-strategi untuk syarikat tersebut melonjak naik dari hanya RM126 juta pada tahun 2015 hingga ke ratusan juta pada tahun-tahun berikutnya.

This image has an empty alt attribute; its file name is facebookmarketerterhebat.com-goshop1-1024x458.png

Saya juga adalah Digital Marketer pertama untuk Pizza Hut Malaysia dan pembentuk strategi pemasaran yang menaikkan jualan e-commerce selama tiga tahun kepada 200%.

Dalam pada masa yang sama, saya juga telah mengadakan lebih daripada 35 buah kelas intensif 2-hari Facebook Ads kepada lebih daripada 600 orang usahawan dari Lembah Klang, Kuantan, Pulau Pinang, Kedah, Perlis, Johor dan Sabah.

Mereka datang kelas, dan saya kongsikan segalanya tentang Facebook Ad dari A sampai Z mengikut bisnes dan objektif bisnes mereka.

Alhamdulillah, kebanyakannya sudah buat iklan yang menjanakan results yang non-stop sebab Facebook Ads mereka non-stop, always-on dan leads berkualiti masuk non-stop!

Apa yang saya akan kongsikan di dalam Bootcamp Revolusi Online ini ialah segalanya yang saya praktikkan dan ternyata berkesan untuk syarikat-syarikat yang saya pernah berkhidmat, untuk mereka yang pernah kenali dan bisnes saya sendiri.

Saya harap dengan adanya BRO ini sedikit sebanyak dapat membantu anda semua.

#kasihsayangitumesti
#belajardanbangkit

Ingin kenali saya lebih dekat? Boleh Whatsapp saya terus di 0127904989.

Jangan lupa follow saya di:

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/firdhausmuntazar/

Facebook Page Firdhaus Muntazar: https://www.facebook.com/sayafirdhausmuntazar/

Belajar lagi dengan artikel ini:

3 audience anda harus retarget

Nak buat retargeting ads tapi ragu-ragu nak retarget pada siapa? Dah buat ads, tapi tak pernah buat retargeting ads? Ramai orang masuk

Penjualan berlaku di website, bukan di ads

Ramai daripada kita yang bersangka sales datangnya daripada Facebook Ads. Hakikatnya adalah tidak sama sekali. Ecommerce tidak semudah hantar satu iklan dan